شرکت بازرگانی مهندسی آبادیزل

كمپرسورهای ديافراگمی

Diaphragm-compressors

اصول كار اين نوع كمپرسورها نيز مانند كمپرسورهای پيستوني بر اساس تغييرات حجم داخل كمپرسور می باشد كه توسط حركت رفت و برگشتي ، ديافراگم انجام مي شود ( مثل پمپ بنزين اتومبيل ها ) و كنترل كردن ورود و خروج گاز داخل كمپرسور به توسط ولوهايي كه به طور اتوماتيك بر اساس اختلاف فشار كار مي كنند Compressor Valve انجام مي شود.ديافراگم ها بسته به طراحي كمپرسور بر اساس فشار درجه حرارت و ... از جنس هاي مختلفي نظير لاستيك فلز و يا پلاستيك هاي مخصوصي ساخته مي شوند . در كمپرسورهای نوع ديافراگمي حركت رفت و برگشتي روي ديافراگم انجام شدهو حركت رفت و برگشتي آن باعث تغيير حجم داخل كمپرسور و تغيير فشار داخل آن مي شود كه كاهش فشار و افزايش حجم و در داخل سيلندر باعث ورود گاز به داخل سيلندر و كاهش حجم قسمت بالاي ديافراگم باعث افزايش فشار و نهايتاً خروج گاز از بطرف لوله خروجي كمپرسور مي شود .

محاسن کمپرسورهای دیاگرامی

  1. مهمترين حسن اين نوع كمپرسورها عدم تماس بين گاز و قطعات كمپرسور است.
  2. اين نوع كمپرسورها نياز به آب بندي ندارند و مي توان ادعا كرد كه نشتي در اين گونه كمپرسورها صد در صد صفر است.
  3. از ديگر ويژگي هاي بارز كمپرسور ديافراگمی اين است كه تنها ديافراگم و مجاري ورودي و خروجي كمپرسور با گاز كمپرس شونده در تماس هستند .
مشخصات فنی
مطالب مرتبط
کمپرسور یا متراکم کننده چیست؟
کمپرسور یا متراکم کننده چیست؟ کمپرسور یا متراکم کننده می‌توانند برای فشرده کردن گاز یا مایعات به کار رود. البته در حالت دوم به آن پمپ می‌گویند. در برخی دستگاه‌ها و ماشین‌آلات، کمپرسورها وسایلی هستند که توسط آنها هوافشرده شده و سپس به سمت قسمت احتراق هدایت می‌شود. انواع گوناگونی از کمپرسور وجود دارد که برای مصارف صنعتی و عمومی طراحی شده‌اند
انواع مختلف کمپرسور
کمپرسورها دارای انواع مختلفی هستند. دسته بندی‌های گوناگون، کمپرسورها را بر پایه ویژگی‌های گوناگون طبقه بندی می کنند. در یکی از رایج‌ترین این طبقه بندی ها بر پایه نحوه انتقال انرژی از کمپرسور به سیال کمپرسورها به دودسته مختلف تقسیم می شوند
انواع کمپرسورهای دینامیکی
در این مقاله، به بررسی و بررسی انواع کمپرسورهای دینامیکی می‌پردازیم. کمپرسورهای دینامیکی به دو دسته اصلی تقسیم می‌شوند: کمپرسورهای گریز از مرکز و کمپرسورهای محوری. هر یک از این دسته‌ها ویژگی‌ها، ساختار و عملکرد خاص خود را دارند که بسته به نیازهای صنعتی و کاربرد مورد نظر، مورد استفاده قرار می‌گیرند. همچنین به بررسی دقیق‌تر و مقایسه ویژگی‌ها، عملکرد و کاربردهای این دو نوع کمپرسور می‌پردازیم. همچنین، به بررسی نوآوری‌ها و تکنولوژی‌های جدید در این حوزه نیز می‌پردازیم.
راندمان سیستم‌های مختلف کمپرسور
کمپرسورها ، دومین تجهیزات مصرف کننده انرژی در صنایع مختلف می‌باشند (با مصرف ۱۶ درصد برق موتورهای صنعتی توسط کمپرسورهای هوا و ۷ درصد آن توسط کمپرسورهای سیستم‌های تبرید) و نیز دومین جایگاه در پتانسیل کاهش مصرف انرژی را نیز به خود اختصاص می‌دهند (به طور متوسط ۱۷٫۱ درصد) . 
کمپرسورهای گریز از مرکز
كمپرسورهای گریز ازمركز بعد از كمپرسورهای تناوبی پرمصرف ترین كمپرسورها در صنایع هستند. به ویژه به عنوان كمپرسور مورد استفاده در فرآیندها در رده اول قرار دارند. حال اگر به جای تعداد، توان مصرفی و یا ظرفیت معیار انتخاب قرار گیرد، كمپرسورهای گریز از مركز بالاترین سهم را در فرآیند تراكم گازها در صنایع به خود اختصاص می دهند.